Ajankohtaista

Tervetuloa Lihapajan verkkokauppaan! Tällä hetkellä eli viikolla 21, löytyy tuoretta karitsanlihaa: – ribsejä, sisä- ja paahtopaistia, ulkofilettä, karetta.

Toimitus Turun seutu: Turku, Kaarina, Lieto, Raisio Naantali, Mynämäki, Nousiainen, Masku, Aura ja Pöytyä. Toimituspäivät ovat torstai ja perjantai klo 16-19. Kirjoita kassalla kommenttikenttään, mille päivälle toivot toimituksen.

Toimitus Muualle: Laita viestiä tai soita jos toivot toimitusta jonnekin muualle! Onnistuu kyllä, vähän joustavammalla aikataululla.

Kotiintoimitus maksaa 6 e. yli 200 e ostokset toimitetaan ilmaiseksi. Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa tilauksen yhteydessä tai toimituksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

Toivomusten mukaan onnistuu myös jonain muuna ajankohtana, laita toiveesi viestikenttään tai soita ennen tilauksen tekoa, niin sovitaan.

Reiluja tuotteita läheltä lautaselle!

Mari p. 050-470 6468

—-

Tilaa pääsiäiseksi laadukasta kotimaista luomukaritsaa! Avaa tästä tilauslomake: Pääsiäistilauslomake Voit myös soittaa tilauksen ja sovitaan toimitus. Toimitamme näinä aikoina vaikka kotiovelle! p. 0504706468 /Mari —- Pääsiäiseksi Potkaa Pajan tapaan resepti! Nappaa talteen ja tilaa potkat helppoon ruokaan 🙂 potkaapajantapaan pdfMaukas peurapata  1 pkt Lihapajan peuran juhlakuutioita 300g pkt Lihapajan ylikypsää uunikylkeä halutessasi isomman määrän voit lisätä n. 0,5 kg jotain muuta lihaa, esim. naudan tai karitsan paistia kuutioituna Juureksia maun mukaan: 2 sipulia 2-3 porkkanaa 1 palsternakka pala selleriä timjamia rouhittua mustapippuria 1 tl suolaa 4-6 valkosipulinkynttä öljyä ja voita 2 rkl riistafondia 2-4 dl vettä tai punaviiniä VALMISTUSOHJE 1. Leikkaa ylikypsä kylki reiluiksi siivuiksi ja kuutioi liha, jos käytät paistia. Lohko sipuli ja kuori valkosipulinkynnet. Pese juurekset hyvin ja lohko ne. 2. Ruskista lihapalat ja sipulilohkot voin ja öljyn seoksessa. Siirrä lihapalat ja sipulit pataan, ruskista kylkisiivut kevyesti ja ruskista nopeasti myös juurekset kylkisiivujen rasvassa. Siirrä kaikki pataan. Lisää mausteet, fondi ja neste. Suolaa voit lisätä myös loppuvaiheessa, huomaa, että kyljestä tulee suolaa. Lisää enemmän nestettä, jos haluat kunnon liemen. Kasviksistakin irtoaa nestettä, samoin lihasta. 3. Hauduta riistapataa 175-asteisessa uunissa tai liedellä pari tuntia. Syksy 2019 Riistakausi parhaimmillaan! Ostamme tarkastettua riistaa, olehan tarkastamisen suhteen yhteydessä Riistapajaan Mynämäessä p. 040 688 8380  www.riistapaja.fi Ajantasaisimmat kuulumiset löytyvät facebook -sivulta. Seuraathan meitä? Facebook/lihapaja Rahtityöt Teemme myös rahtitöitä eläinlääkärin tarkastamasta lihasta! Leikkaamme lampaan-, peuran- sian- ja naudanlihaa sekä teemme jalosteita em. lihoista. Makkaroita, nakkeja ja palvausta. Soita ja kysy tarkemmin! Riista Käsittelemme laitoksessa vain tarkastettua lihaa, joten emme käsittele leimaamatonta riistaa. Tarkastetusta riistasta teemme rahtitöitä, jalostusta ja leikkuuta.